Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Aivojen anatominen malli

Aivokasvaintutkimussäätiön järjestämä symposiumi esittelee viimeisimpiä tutkimustuloksia aivokasvainten diagnostiikasta ja hoidosta Kuopiossa 31.8.-1.9.2023

Itä-Suomen yliopiston lääkekehityksen tohtoriohjelma isännöi Suomen aivokasvaintutkimussäätiön kanssa symposiumia Kuopiossa 31.8 –1.9.2023. The 6th Annual Finnish Symposium on Brain Tumors järjestetään Kuopion Scandicissa ja on avoin kaikille aivokasvaintutkimuksesta kiinnostuneille tutkijoille. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumisen ja rekisteröintimaksun, mikä sisältää tieteellisen annin lisäksi lounaan ja illallisen. Ilmoittautuminen on kuitenkin ilmainen UEF:n tutkijakouluihin kuuluville nuorille tutkijoille, mutta mukaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia.

Uusinta tutkimusta esittelevät useat alansa kansainväliset huippututkijat, kuten professori Maria G. Castro, Michigan yliopistosta ja neurokirurgi Joonas Haapasalo Tampereen yliopistosta, jotka esiintyvät nyt ensimmäistä kertaa Kuopiossa, joten symposiumi tarjoaa hienon tilaisuuden vaihtaa ajatuksia ja verkostoitua, toteaa järjestelytoimikuntaan kuuluva apulaisprofessori Kristiina Huttunen.

Ohjelmassa on myös suullisia ja posteriesityksiä väitöskirjahankkeista. Symposium on suunnattu väitöskirjatutkijoiden lisäksi kokeneemmille tutkijoille, jotka työskentelevät aivokasvainten diagnostiikan tai lääkehoidon parissa tiedemaailmassa tai kliinisessä ympäristössä.