Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

Kolme henkilöä käyttää multimedianäyttöä.

MOOC: Eläinfysiologia ja histologia

MOOC
Kudosten, elinten ja elimistöjen toiminta ja niiden merkitys ympäristöolosuhteisiin sopeutumisessa.
smart for good
Laajuus:
5 op
Kampus tai kaupunki:
-
Kategoria:
Ympäristö- ja luonnontieteet
Toteutusmuoto:
Verkko-opetus, Itsenäinen opiskelu
Hinta:
-
Jatkuva oppiminen verkkosivut

Kurssin suoritettuaan opiskelija tuntee kudosten ja elinten perusrakenteet ja ymmärtää elimistön toiminnan ja sitä ohjaavien säätelyjärjestelmien fysiologiset periaatteet. Opiskelija osaa toteuttaa yksinkertaisia fysiologisia kokeita, ja demonstroida niillä fysiologisia mekanismeja ja analysoida fysiologisia mittauksia.

Kurssilla tutustutaan kudosten, elinten ja elimistöjen toimintaan ja niiden merkitykseen ympäristöolosuhteisiin sopeutumisessa.

Kurssi sisältää videoluentoja, kertaus ja esseetehtäviä sekä virtuaalisia laboratorioharjoituksia. Oppimista tuetaan verkkokeskustelun ja ryhmätapaamisten avulla. Esseetehtävien suoritukset ja laboratorioharjoitusten palautukset on rajoitettu tutkinto opiskelijoille ja avoimen yliopiston opiskelijoille.

Kurssi on yliopistobiologian opinnoissa aineopintotasoinen eli osallistujilla oletaan olevan lukiotasoiset taidot ihmisen biologiassa ja solubiologiassa. Kurssimateriaalia voi käyttää lukiobiologian täydentävänä ja syventävänä materiaalina. Kurssi on pakollinen opinto Itä-Suomen yliopistossa biologian aineopintoja suorittaville, mutta se soveltuu myös kaikille aihepiiristä kiinnostuneille.

MOOC-kurssien sisältöjä voit opiskella eri tavoin: 

Haluan vain selata materiaalia tai opiskella omatoimisesti, en tarvitse opintopisteitä tai todistusta 

  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön vierailijana voi opiskella kurssin materiaaleja, mutta ei voi tehdä tehtäviä. Tästä ei jää suoritusjälkeä kurssialueelle. 
  • Kirjautumalla DigiCampus-ympäristöön Google-tunnuksilla, korkeakoulusi Haka-tunnuksilla tai Suomi.fi-kirjautumisella voit jatkaa siitä mihin jäit edellisellä kirjautumisella, ilman ilmoittautumista opintojakson opiskelijaksi yliopiston kautta. 
  • Tutustu kurssiin DigiCampus-ympäristössä. 

Haluan suorittaa opintopisteytettyinä opintoina ja saada todistuksen 

  • Avoimen yliopiston opiskelijana saat opintosuorituksen ja opintopisteytetyn todistuksen  
  • Ilmoittaudu verkkosivujemme kautta Itä-Suomen yliopiston avoimen yliopiston opiskelijaksi haluamallesi opintojaksolle. Saat jatko-ohjeet ja opintojen aloitusohjeet sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. 
  • HUOM! Avoimen yliopiston opiskelu on lähtökohtaisesti maksullista. Tutustu avoimen yliopiston opintomaksuihin.  

Olen Itä-Suomen yliopiston opiskelija 

  • Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijana voit ilmoittautua opintojaksolle Pepin kautta. 
  • Itä-Suomen yliopiston jatkuvan oppijan opinto-oikeudella voit ilmoittautua opintojaksolle Pepin kautta.
  • Itä-Suomen yliopiston tutkinto-opiskelijat ja jatkuvan oppijan opinto-oikeudella opiskelevat saavat kurssien suoritusmerkinnän ja opintopisteet maksutta.