Hyppää pääsisältöön

Tarkenna hakuasi

UEFin liput.

Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu

  • Webinaari
Tapahtumapäivämäärä:
Aika:
13:00–16:00
Tapahtumapaikka:
verkossa
Lisää kalenteriin:

Aikataulu ja ohjelma

13.00–13.05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen, Itä-Suomen yliopisto

13.05–13.45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi, Ruokavirasto

13.45–14.10 Hyönteisten mikrobiologinen laatu ja ravintosisältö, Kati Riekkinen, Itä-Suomen yliopisto, InsectSavo -hanke

14.10–14.15 Tauko

14.15–14.45 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa elintarviketeollisuuden näkökulmasta, Juhani Sibakov, Oy Karl Fazer Ab

14.45–15.05 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa tuotekehityksen näkökulmasta, Aija Viitaniemi, ChefBug Oy

15.05–15.50 Allergeenit hyönteisissä, Minna Anthoni, Ruokavirasto

15.50–16.00 Tilaisuuden yhteenveto

Työpaja järjestetään etäyhteydellä Teamsilla. Ilmoittaudu tapahtumaan tiistaihin 17.11.2020 mennessä. Linkki osallistumiseen lähetetään sähköpostitse. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille!

Lisätietoja antaa jenni.korhonen@uef.fi

Tilaisuuden järjestäjä on InsectSavo -hanke