Aikataulu ja ohjelma
13.00–13.05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen, Itä-Suomen yliopisto
13.05–13.45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi, Ruokavirasto
13.45–14.10 Hyönteisten mikrobiologinen laatu ja ravintosisältö, Kati Riekkinen, Itä-Suomen yliopisto, InsectSavo -hanke
14.10–14.15 Tauko
14.15–14.45 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa elintarviketeollisuuden näkökulmasta, Juhani Sibakov, Oy Karl Fazer Ab
14.45–15.05 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa tuotekehityksen näkökulmasta, Aija Viitaniemi, ChefBug Oy
15.05–15.50 Allergeenit hyönteisissä, Minna Anthoni, Ruokavirasto
15.50–16.00 Tilaisuuden yhteenveto
Työpaja järjestetään etäyhteydellä Teamsilla. Ilmoittaudu tapahtumaan tiistaihin 17.11.2020 mennessä. Linkki osallistumiseen lähetetään sähköpostitse. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille!
Lisätietoja antaa jenni.korhonen@uef.fi
Tilaisuuden järjestäjä on InsectSavo -hanke